Her kan du komme med kommentarer, ideer og tanker om alt hvad du har lyst til når bare det vedrører Hippocampus, havet, det at sejle osv.
 
Poetiske indslag er mere end velkommen, et lille havdigt fx, og er det godt kan det være det kan få sin egen lille plads her på siden, med din tilladelse naturligvis.
 
Det er ikke sikkert at jeg svarer, det er der nok større chancer for under fanen kontakt.

Gæstebog

Skriv besked...
17/09-2017
how long does pharmacy school take buy contrave online 24 hour pharmacy surprise az
19/03-2015
Hej Ivan. Spontanitet siges blandt zenbuddhister og ægte livsnydere som jeg selv at være livets princip. Når man møder dig på broen til en hyggelig og passioneret snak om sø og båd, er der overhovedet intet krukkeri at spore. Kun hjælpsomhed og interesse, selv for sådan en som mig, der købte en brugt sejlbåd, fordi den var et fund til prisen. Og en god grund til tyve slags tynd mave, fordi man nu pludselig skal agere kok, kaptajn, motormand, navigatør og dæksgast. Hvis folk i byen kunne tale halvt så ægte henført om deres dagligdag som du, ville dit ægteskab med det våde element være strandet som en parantes i min opfattelse. Men jeg møder altså sjældent landkrabber helt uden "murstensallergi" og kan defor kun hylde din hyldest til søen og din spontane hengivelse til elementerne. Der er mange kærester og eks'er, der går tur langs vandet. Og vi ved inderst inde godt hvorfor. (Negative ioner og sund fornuft). Og vi kan genlæse svaret over din skulder i dine artikler. Tillykke med dit valg, som er med til at berige en bytosse som mig, der ved et tilfælde landede på en sejlbåd :) Bedste hilsner, Michael, bro 2.
19/04-2014
Hej Ivan. Super fed side. Jeg har lige opdaget den. Den er virkelig inspirerende og motiverende når man selv går og færdiggører sin sejl- og bobåd. Dejlig livsbekræftende og skøn holdning til livet og ressourcer omkring os. Fortsat god vind! Med venlig hilsen Brian.
15/09-2013
At tænke sig en dreng der bare han så et glas vand blev søsyg da han var lille, nu er blevet en søfarer med tanker om Skotland.
29/08-2013
Kære Ivan Sikke nogle dejlige billeder. Håber, du giver en tur ud til sælerne en dag :-)
29/08-2013
Jaja Lidt ( meget ) misundelig på din frihed. Det er det skridt som de fleste ( jeg selv deriblandt ) ikke tør tage!! Du er med din minimalistiske og ikke-stræbende livsstil en trussel mod den vestilge verdens økonomiske system, som kræver vækst for ikke at kolapse! Man kan glædes over andet end forbrug! Stort tillykke! Må heldet være med dig! Gh
26/08-2013
Tusind tak for alle de fine ord om hjemmesiden, det er dejligt at høre. Der er nogen af jer der melder om problemer med at skrive i gæstebogen. Når i udfylder feltet med tal og bogstaver skal i huske at der nogen gange er både store og små bogstaver, så skulle det virke ;-)
20/08-2013
Sikke en flot hjemmeside. Du har i den grad formået, at vise og beskrive din båd, samt alle de tanker du har gjort dig, når du har fravalgt det traditionelle. Du beskriver det som omgiver dig så smukt, ja jeg kan tydeligt forestille mig hvor smukt det må være at kigge op på en stjernefyldt himmel. Du opmuntrer til eventyr, og får mig til at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor det lige er, at de fleste af os knokler os halvt ihjel. Glæder mig til at følge med i dine kommende ture. Held og lykke til dig og Hippocampus