Hippocampus / Indretning

Indretning

Kahytterne
 Salonen
Hippocampus er indrettet med     
4  køjer, to i forkahytten og to
i salonen. De to køjer i salonen fungerer også som sofaer når
de ikke bruges til at sove i. I salonens midte findes et bord. Der findes yderligere to køjer, såkaldte søkøjer, de virker ikke umiddelbart særligt komfortable, og de er faktisk lidt svære at klemme sig ind i, men netop derfor er de et godt sted når bølger og vejr gør det svært at finde ro andre steder. Søkøjerne findes under skandækket i salonen, altså en i hver side og kan vel bedst beskrives som store hylder. Søkøjerne fungerer i øvrigt glimrende som små børnekahytter. Hippocampus har i modsætning til de fleste andre ballader ikke en stikkøje.  
 
Pantry'et
 
Pantry'et (køkkenet) findes i salonens styrbord side og er udstyret med et spritkomfur. Der er naturligvis alt i gryder, potter og pander ombord, og der er blevet skabt mange skønne måltider selvom pladsen er lidt trang. Der er ingen ovn ombord, men en gammeldags gasbageform er udmærket at bage brød i. Der er ikke varmt vand i båden, men til gengæld to slags koldt vand, ferskvand fra egen tank, og saltvand direkte fra havet, den sidste hane løber aldrig tør og er god til at skylle af mm.
Køleskabet findes i kistebænk i cockpittet, og det betyder at man skal udenfor for at komme til køleskabet, lidt bøvlet men man lærer hurtigt at huske det hele.
 
Navigationsplads og skrivebord
 
Navigationsplads og skrivebord findes i bagbord side lige overfor pantry'et. Det er her navigationsudstyret befinder sig, og der er rigelig plads til søkort og navigationsbøger, lodser mm.
 
Toilet og skabe
 
Midtskibs i styrbord side findes et ganske lille rum med toilet. Toilettet er tilsluttet en holdingtank som benyttes på ankerpladser og i det hele taget når båden befinder sig nær kysterne. Ude til havs pumpes blot direkte ud i havet.
Lige overfor toilettet findes skabe.
 
Underholdning mm.
 
En radio/cd afspiller, og en computer har fundet sin faste plads ved kortbordet, men der findes intet tv og lignende underholdning. Trænger man til underholdning er det blot at gå op i cockpittet og kigge ud over havet, bedre underholdning får man ikke.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pantry